Agenda

Mees Kees viert zijn verjaardag in FilmhuisDatum: 
woensdag 19 februari 2020 14:00

 

Feb 19 Mees-Kees-In-De-Wolken_ps_1_jpg_sd-low_Photo-by-Jaap-Vrenegoor-Copyright-2019-WW-Entertainment.jpg

Mees Kees viert zijn verjaardag in Filmhuis

In de voorjaarsvakantie draai het Filmhuis het vijfde deel van de filmreeks Mees Kees. Na een hele serie jeugdboeken, vier films en een tv-serie is er dan nu eindelijk het vijfde deel van de filmcyclus: Mees Kees in de Wolken.

Dat Mees Kees in de wolken is, dat wist je aan het eind van de vorige film eigenlijk al. Hij heeft éindelijk verkering met  Marie Louise. Maar nu zet een cadeautje dat zij hem geeft de boel op z’n kop. Terwijl er op school ook weer van alles speelt. 

's Werelds leukste meester, Kees, is jarig. Van zijn vriendin Marie-Louise krijgt hij een ballonvlucht cadeau. Er is alleen één probleem: Kees heeft hoogtevrees. Vooruit, twee problemen, want Kees durft er ook niet tegen zijn lief voor uit te komen. Tegelijk heeft een van zijn leerlingen, Tobias, ook moeilijkheden. Elke keer als hij Hasna naar het feest ter ere van het vijftigjarig bestaan van de school wil vragen, zakt de moed hem in de schoenen. En dan is er nog een mysterie; want wat is directrice Dreus toch aan het bouwen in een afgesloten lokaal?

Datum:  Woensdag 19 februari
Aanvang: 14.00 uur
Toegang: € 5,00 [ kids/volws ]

Reserveren via www.vanberesteyn.nl, 0598-634566  of bij de theaterkassa,
geopend van  ma – vr van 13.00 – 16.30 uur.

vanBeresteyn / Museumplein 5a  / 9640 AD Veendam /  www.vanberesteyn.nl