Agenda

Lezing Groei&Bloei: Help, ik heb last van ongedierteDatum: 
donderdag 20 februari 2020 19:30

 

ongedierte.jpg

Donderdag 20 februari 2020 wordt er in de grote zaal in het A.G. Wildervanckhuis een lezing gegeven door Paul Balding met de titel "Help, ik heb last van ongedierte". De bijeenkomst wordt georganiseerd door Groei & Bloei Veendam en omstreken en is gratis toegankelijk voor leden, niet-leden betalen € 3,00. Aanvang 19.30 uur.

Groei & Bloei is een landelijke groenvereniging gericht op tuinieren. De vereniging heeft 130 afdelingen en rond de 35.000 leden. Ieder lid van de vereniging krijgt het tijdschrift Groei & Bloei 10 keer per jaar toegestuurd. Het magazine staat vol praktische tips, tuinreportages en achtergrondverhalen over plantensoorten en tuinieren. Voor meer informatie: www.groei.nl

Paul Balding is werkzaam voor de gemeente Oldambt en zal komen vertellen over de bestrijding van allerlei ongedierte. Hij heeft een leuk verhaal en laat een groot aantal hulpmiddelen zien die gebruikt kunnen worden om af te komen van b.v. ratten, muizen, mieren, wespen, motten, zilvervisjes, hout aantastende beestjes en nog veel meer.