Agenda

Valentijn/Carnaval disco in MuntendamDatum: 
vrijdag 14 februari 2020 19:00 tot 21:00

 

 

image0.jpeg

Vrijdagavond 14 februari is er weer een knetterende disco. Deze keer is het thema een Valentijn/Carnaval en het wordt gehouden in het M.F.C. de Menterne te Muntendam. De disco wordt ook nu weer georganiseerd door de Stichting Jeugdwerkgroep Muntendam. De aanvang is 19.00 uur en het feest duurt ongeveer tot 21.00 uur.

De muziek zijn heuse Carnavalskrakers en omdat het Valentijnsdag is mag ook de romantiek niet ontbreken. De muziek wordt wordt verzorgd door de eigen dj`s van de JWG, ze draaien mooie muziek waarop je goed kunt dansen en springen. Deze disco is alleen voor de basisschooljeugd en de entree is een kleine bijdrage inclusief een bekertje drinken. Als je het leuk vindt mag je ook verkleed komen want we laten ons graag verrassen. Kom verkleed als Valentijn of als Prins Carnaval of wat je maar wilt. Maar verkleed komen is niet verplicht!

Neem ook wat zakgeld mee want in onze snoepkraam kun je voor je zakgeld heel veel lekkers kopen. Laat waardevolle dingen thuis want die kun je zomaar verliezen. De Stichting Jeugdwerkgroep kan hier niet aansprakelijk voor worden gesteld.

Ouders/verzorgers zouden jullie de kinderen wel binnen weg willen halen dit i.v.m. de veiligheid.