Agenda

Hors Normes in Filmhuis vanBeresteynDatum: 
maandag 3 februari 2020 20:00

 

Feb 3 Hors-normes_st_4_jpg_sd-low.jpg

In Hors Normes stelen psychiatrische patiënten de show en ontfermen twee hulpverleners zich over autisme-patiënten, die in de reguliere zorg buiten de boot vallen.

Vincent Cassel speelt Bruno, in dienst bij een joodse liefdadigheidsinstelling. Reda Kateb speelt Malik, een moslim. Hij plukt hangjongeren van de straat, die hij naar Bruno brengt om ze een zinvolle bezigheid te geven als hulpverlener voor kinderen met autisme. De mannen nemen vooral de complexe gevallen onder hun hoede, die in de reguliere gezondheidszorg buiten de boot vallen. Daarbij houden ze zich niet altijd aan alle regels en voorschriften. De plot van Hors Normes draait om de vraag of de inspectie voor de gezondheidszorg hun instellingen daarom zal sluiten.

Alles staat duidelijk in dienst van de feelgoodformule. Natuurlijk kan de meest dwarse begeleider uiteindelijk het best overweg met de meest problematische patiënt, uiteraard wordt er op de werkvloer met succes geflirt. Hors normes is zo goed gespeeld en steekt zo slim in elkaar dat dit uiteindelijk weinig stoort.

Datum: Maandag 3 februari
Aanvang: 20.00 uur
Toegang: € 8,00 [ Niet leden ]

Reserveren via www.vanberesteyn.nl, 0598-634566  of bij de theaterkassa,
geopend van  ma – vr van 13.00 – 16.30 uur.

vanBeresteyn / Museumplein 5a  / 9640 AD Veendam /  www.vanberesteyn.nl