Agenda

Back to the fifties en sixties in vanBeresteyn



Datum: 
donderdag 12 december 2019 10:45

 

Dec 15 Maarten Spanjer, Rudy Bennett, Theo van Es e.a. - Beatshow (Trees Rouw & Titus Brein) 4_1.jpg

Meesterverteller Maarten Spanjer wekt samen met onder meer Rudy Bennett van The Motions, Theo van Es van The Shoes en Polle Eduard van Tee Set de swinging fifties and sixties tot leven. Hits als Na Na Na en Ma Belle Amie klinken in deze wervelende voorstelling als nooit tevoren. De nostalgische verhalen die de muziek omlijsten toveren gegarandeerd een lach op uw gezicht. De ‘Beatshow’ is een feelgood show met onvergetelijke hits en hilarische verhalen van een groep babyboomers die de nozems en de hippies uit de jaren 50 en 60 nog heeft meegemaakt.

Voor en na de voorstelling is er een expositie van Museum RockArt. De expositie bestaat uit bijzondere affiches, gitaren, cd’s, lp’s en boeken uit de Nederlandse popgeschiedenis vanaf de jaren 50 tot heden.

In september is het album van Rudy Bennett en de band The Motions uitgekomen. Er is nooit eerder vertoond werk te horen van Robbie van Leeuwen, componist van o.a. nederpopklassiekers ‘Wasted Words’ en ‘Venus’. Liedjes van het album hoort u voor het eerst tijdens de ‘Beatshow’!

Datum: zondag 15 december
Aanvang: 15:00 uur
Toegang: € 24,50 [inclusief drankje]

Reserveren via www.vanberesteyn.nl, 0598-634566  of bij de theaterkassa,
geopend van  ma – vr van 13.00 – 16.30 uur.

vanBeresteyn / Museumplein 5a  / 9640 AD Veendam /  www.vanberesteyn.nl