Agenda

Lezing Groei & Bloei over De Magie van TuinierenDatum: 
donderdag 28 november 2019 19:30

 

Donderdag 28 november 2019 wordt er in de grote zaal in het A.G. Wildervanckhuis een lezing gegeven door Wim Paul van der Ploeg over "De Magie van Tuinieren". De bijeenkomst wordt georganiseerd door Groei & Bloei  Veendam en omstreken en is gratis toegankelijk voor leden, niet-leden betalen € 3,00. Aanvang 19.30 uur.

Groei & Bloei is een landelijke groenvereniging gericht op tuinieren. De vereniging heeft 130 afdelingen en rond de 35.000 leden. Ieder lid van de vereniging krijgt het tijdschrift Groei & Bloei 10 keer per jaar toegestuurd. Het magazine staat vol praktische tips, tuinreportages en achtergrondverhalen over plantensoorten en tuinieren. Voor meer informatie: www.groei.nl

Wim Paul van der Ploeg is hovenier en tuincoach. Nadat hij in Frederiksoord de Middelbare Tuinbouwschool had doorlopen startte hij in 2007 Hoveniersbedrijf van der Ploeg. Inmiddels is hij gespecialiseerd in energetisch tuinieren. Een manier van tuinieren met hart en ziel, genietend van het moment in het hier en nu. Tijdens de lezing neemt Wim Paul van der Ploeg ons door middel van een PowerPoint presentatie mee op reis door tuinen en langs planten in binnen- en buitenland en nodigt ons uit eens anders te kijken naar een tuin en de beleving daarvan. Tevens laat hij de verandering van een tuin die hij zelf heeft uitgevoerd zien. Hij neemt ons mee in het proces van de beginsituatie naar het eindresultaat. Met niet alleen een verandering van het beeld, maar ook van de beleving.