Agenda

Extra voorstelliing Marcel Hensema in vanBeresteynDatum: 
donderdag 16 januari 2020 20:15

 

Jan 16 Marcel Hensema - Alles in de Hens (Trea van Drunen) 3.jpg

In korte tijd was de voorstelling van Marcel Hensema op vrijdag 17 januari in vanBeresteyn uitverkocht.  Daarom is er een EXTRA voorstelling ingelast op donderdag 16 januari. De kaartverkoop is inmiddels gestart en de verkoop van deze extra voorstelling gaat hard dus zorg dat u erbij bent!

Marcel Hensema (Hollands Hoop, Penoza) speelt ‘Alles in de hens’. Een autobiografische voorstelling over een bijna-vijftiger die gaat wandelen om weer in contact te komen met zichzelf en de wereld om hem heen. Een warme voorstelling vol mooie verhalen, herkenbare typetjes, humor.  

De geboren Groninger verwierf eerder succes met zijn theatertrilogie Mijn Ede, Mijn Tweede en Mijn Vrede (2018). Nu gaat hij opnieuw het avontuur aan.  Met de toevoeging van speciaal gecomponeerde muziek van componist Carel Kraayenhof bekend van ‘de traan van Máxima’ en winnaar van de prestigieuze Edison-prijs, belooft Alles in de hens een waar spektakel te worden.

Marcel Hensema won meerdere Gouden Kalveren en speelde vele rollen in binnen- en buitenland. Vorig jaar was hij te zien in de voorstelling Stem Kwijt van DE VERLEIDERS. De pers schreef hierover “Marcel Hensema is ontroerend en op een bepaalde manier groots”.

Datum: Donderdag 16 januari
Aanvang: 20:15 uur
Toegang: € 21,00 [inclusief drankje]

Reserveren via www.vanberesteyn.nl, 0598-634566  of bij de theaterkassa,
geopend van  ma – vr van 13.00 – 16.30 uur.

vanBeresteyn / Museumplein 5a  / 9640 AD Veendam /  www.vanberesteyn.nl