Nieuws

Aankondiging video Blueprint met Bé SchmaalVrijdag 18 oktober had presentator Thomas Kaldijk van het radioprogramma Blueprint Bé Schmaal te gast voor een live optreden in de Jonckherenzaal in theater vanBeresteyn. Wij van ParkstadVeendam waren er bij en maakten onderstaande opname van dit optreden.

Zondag 10 november is het optreden te bekijken op RTV1 om 14:00 uur en vanaf 17:00 uur op de website van ParkstadVeendam.nl

Over Bé Schmaal
Bé is natuurlijk een graag geziene bezoeker van de live afleveringen van Blueprint, maar zelf ook een getalenteerde Groningse liedjesschrijver. Begin 2019 bracht hij zijn debuut album ’13 bie 60’ uit met eigen nummers en Groningse bewerkingen van bestaande nummers. 13 nummers die terugkijken op een leven van 60 jaar.

Programmering onder voorbehoud:

  • 17 november - Hannah Mae
  • 24 november - Bianca DeLeon
  • 1 december - Banty Holler
  • 8 december -  Sugadaddy & The Honeydrippers 

Blueprint
Op vrijdag 8 november om 17:00 uur wordt opnieuw een live aflevering van het roots radioprogramma Blueprint opgenomen vanuit de Jonckherenzaal van theater vanberesteyn in Veendam. Gasten die de live sessies verzorgen zijn Banty Holler en Bennett Wilson Poole. Publiek is welkom en de toegang geheel gratis.