Agenda

Janke Dekker en Amy Egbers in vanBeresteynDatum: 
zaterdag 2 november 2019 20:15

 

Musical meets opera in een wervelend theaterconcert

Wat doe je wanneer je als musicalster op een dag te horen krijgt dat je dochter naar het conservatorium wil om zich te bekwamen in het klassieke zangrepertoire?

In de voorstelling Generations staat Janke Dekker met haar dochter Amy Egbers op het toneel. Janke heeft al een mooi aantal producties op haar naam staan. Zo is zij de eerste vertolker van Evita in Nederland en ze heeft ze onder andere in Mata Hari, Anatevka, Carmen, De Man van La Mancha en nog in veel andere producties rollen vertolkt. Ook is ze in toneelstukken, films en zelfs als jurylid in programma’s werkzaam geweest. Janke wist tot dan toe weinig van opera door Amy maakte ze kennis met alle mores die er in de operawereld heerst. Het leidde tot heftige discussies aan de keukentafel.

Als publiek word je getrakteerd op herkenbare melodieën uit Sound of music, Belle en het Beest, Cats, Anatevka, Evita en nog veel meer. En evenzoveel liederen uit opera’s van Handel, Mozart en Rossini. Als aan het eind van de voorstelling moeder Dekker, het stokje symbolisch overdraagt aan dochter Egbers, weet je dat er een mooie carrière voor haar is weggelegd.

Datum:  zaterdag 2 november
Aanvang: 20:15 uur
Toegang: € 21,00 [inclusief drankje]

Reserveren via www.vanberesteyn.nl, 0598-634566  of bij de theaterkassa,
geopend van  ma – vr van 13.00 – 16.30 uur.

vanBeresteyn / Museumplein 5a  / 9640 AD Veendam /  www.vanberesteyn.nl