Agenda

Oud The Voice of Holland kandidaat
op de planken in vanBeresteynDatum: 
zondag 3 november 2019 15:00

 

‘Perfect Solitude’ is alweer het vierde theaterprogramma van Leonie Meijer sinds ze doorbrak bij het grote publiek na haar deelname aan ‘The Voice of Holland’ in 2010. In dit theaterconcert gaat de zangeres op zoek naar de kracht en schoonheid van het alleen zijn. Ze combineert daarvoor bestaande muziek met een aantal prachtige nieuwe songs. In haar zoektocht naar de essentie van muziek werd de drang om haar eigen muzikale authenticiteit te ontdekken steeds groter, in de overtuiging dat de werkelijke drijfveren om te zingen en componeren diep van binnen geworteld zitten. Leonie besloot zich een periode te bezinnen en terug te trekken: thuis met haar gitaar, piano en opnameapparatuur.

Het mini album 'Perfect Solitude' kwam eind september uit en werd voorafgegaan door het nummer Anyway, als eerste focustrack.

Leonie Meijer is verantwoordelijk voor alle songs, pianopartijen en vocals. Producer Reyn Ouwehand, die eerder werkte met Ellen ten Damme, Wende Snijders, Kane e.a., speelde aanvullende instrumenten en produceerde het geheel op een verrassende manier.

Datum:  zondag 3 november
Aanvang: 15:00 uur
Toegang: € 19,00 [prijs is inclusief drankje]

Reserveren via www.vanberesteyn.nl, 0598-634566  of bij de theaterkassa,
geopend van  ma – vr van 13.00 – 16.30 uur.

vanBeresteyn / Museumplein 5a  / 9640 AD Veendam /  www.vanberesteyn.nl