Agenda

Alzheimer Café Veendam - Hoe houd ik het leuk?Datum: 
woensdag 16 oktober 2019 19:30

 

Als mantelzorger van iemand met dementie zult u deze vraag misschien wel eens hebben gesteld. Bijvoorbeeld als uw naaste u alweer vraagt waar u heen gaat terwijl u dit al tig keer verteld heeft of de hele dag achter u aanloopt, de vaatwasser leeg maakt en alles weer op de verkeerde plek zet of als er geen “gewoon” contact meer mogelijk is. Frustratie, boosheid, onbegrip en verdriet. Emoties die u mee kunt maken in deze situaties. Hoe kunt u het dan nog leuk houden voor uw naaste maar vooral ook voor uzelf? In het Alzheimercafé gaat Anja Dieterman, psycholoog bij zorggroep Meander, u hier meer over vertellen. Er is natuurlijk ook ruimte om u ervaringen te delen met de andere bezoekers van het café.

Deze avond is Froukje van de Poll de gespreksleider.

U bent op 16 oktober van harte welkom vanaf 19.00 uur in woonservicecentrum de Breehorn, Boven Westerdiep 86 te Veendam, om 19.30 start de avond. Toegang en koffie is gratis.

Mocht u zelf geen vervoer hebben dan kunt u ons bellen. Het vervoer is geheel gratis. Voor meer informatie kunt u bellen met Coby van den Brand van Zorggroep Meander, 0598-686868) of Gerda Linstra van het AGW, 0598-696750, beiden te Veendam.

Voor vragen over mantelzorgondersteuning neem gerust contact op met Sjeni Mustafa van welzijnsinstelling Compaen, 0598-698119.