Agenda

Zondag 29 september Jamsessie in Dukdalf 2.0



Datum: 
zondag 29 september 2019 15:00 tot 19:00

 

jam dukdalf.jpg
Fotograaf: Gerard Dekens

Aanstaande zondag 29 september is het eindelijk weer zover, de Jamsessie in Dukdalf 2.0 gaat weer van start. Met de zomervakantie nog vers in ons geheugen, waarin natuurlijk een diversiteit aan muzikale festiviteiten was, wordt het nu weer tijd om zelf muziek te maken.

Misschien heb je flink geoefend op de camping, misschien heb je zelfs wel een nieuw talent bij jezelf ontdekt, laat het komende zondag horen. ‘Het is puur voor plezier, perfectie is niet nodig. Tijdens zo’n jamsessie kun je ervaring opdoen, door zowel met ervaren als met onervaren muzikanten te spelen. Ook wanneer je met je eigen beginnende band eens een keer voor publiek wil spelen, kan dit in overleg’, vertelt de organisatie desgevraagd. En publiek is er altijd wel. Je ziet de mensen enthousiast worden, en zelfs af een toe een dansje wagen, meezingen of gewoon aandachtig luisteren. ‘Muziek is natuurlijk een heerlijke uitlaatklep, zowel door het maken van als het luisteren naar.’

Mocht je verzekerd willen zijn van een plekje op de playlist, neem dan contact op met de organisatie. Maar ook wanneer je eerst even de sfeer wil proeven en dan besluiten de stoute schoenen aan te trekken, van harte welkom. Er zijn versterkers, eventueel een gitaar, een drumstel, piano en microfoons standaard aanwezig, wel je eigen (bas)gitaar meenemen. Daarnaast hebben muzikanten natuurlijk publiek nodig, dus kom langs en geniet van het muzikaal talent en de gezellige sfeer.