Agenda

Themabijeenkomst over voortgezet onderwijs en autismeDatum: 
maandag 23 september 2019 19:00 tot 21:00

 

Flyer Thema avond voortgezet onderwijs en autisme-1.png

Voor mantelzorgers, familie en andere geïnteresseerden uit de gemeente Veendam en Pekela wordt op maandag 23 september een themabijeenkomst gehouden over:  Voortgezet onderwijs en autisme.

De gastsprekers voor de avond zijn Aaldrik Pot (directeur Stafdienst Leerlingbegeleiding Winkler Prins) en Inge Pot (coördinator Time Out Winkler Prins). Tijdens de avond zal informatie worden gegeven over hoe het voortgezet onderwijs omgaat met kinderen die een vorm van autisme hebben. 

U bent van harte welkom op maandag 23 september van 19.00 – 21.00 uur in de zaal van het Ouderenwerk Compaen, ingang Ontmoeting aan het Jan Salwaplein 3 in Veendam. Graag aanmelden voor 20 september. 

Mocht u meer informatie willen of u aanmelden, dan kunt u contact opnemen met Sjeni Mustafa van het Steunpunt Mantelzorg. Zij is van maandag tot en met donderdag aanwezig via de telefoon 0598-698119 of per e-mail een bericht naar smustafa@compaenveendam.nl

De bijeenkomsten worden in samenwerking met Compaen, de NVA Groningen/Drenthe en Autisme Netwerk Groningen georganiseerd.