Agenda

Buitenfitles voor senioren in Borgerswold



Datum: 
maandag 22 juli 2019 10:00

 

Op maandagochtend 22 juli 2019 organiseert de sportconsulent van de gemeente Veendam een gevarieerde beweegles voor senioren in de buitenlucht. De les vindt plaats van 10.00 tot 11.00 uur op het basketbal- en tennisveld in Borgerswold.

Beweegles
In het eerste gedeelte van de buitenfitles zal er gewerkt worden aan verbetering van conditie- en spierkracht. Verder zal door middel van gevarieerde oefenvormen de balans, het reactievermogen en de coördinatie getraind worden. Het tweede gedeelte van de les bestaat uit sport- en spelvormen. Deze worden aangepast aan het niveau van de deelnemers.

Locatie
De les vindt plaats op het basketbal- en tennisveld in Borgerswold. De velden zijn het beste te bereiken vanaf de Briklaan en dan linksaf richting de Fauna. Parkeren kan op de eerste parkeerplaats aan de rechterkant.

Deelname
Lijkt het u leuk om deel te nemen aan deze buitenfitles? Aanmelden kan tot 19 juli bij Petra van den Bosch, sportconsulent Senioren. Mail: petra.vandenbosch@dekompanjie.nl of telefonisch: 06 – 11394301.