Agenda

Leer programmeren bij CoderDojo Veendam



Datum: 
vrijdag 5 juli 2019 16:00 tot 18:00

 

CoderDojo veendam.JPG

Ben jij tussen de 8 en 17 jaar oud en wil je graag leren programmeren? Kom dan vrijdag 5 juli van 16.00-18.00 uur naar Bibliotheek Veendam en word een echte programmeer-ninja!

Dacht je dat Bibliotheek Veendam alleen maar boeken had? Zeker niet! Je kunt er ook van alles leren, bijvoorbeeld tijdens CoderDojo. Kom elke eerste vrijdag van de maand langs in onze dojo en word een Ninja: leer programmeren, websites bouwen, apps ontwikkelen, programma's en games maken en nog veel meer. Je hebt geen programmeerkennis nodig om mee te kunnen doen en de deelname is gratis.

CoderDojo Veendam
Met CoderDojo is programmeren een leuke, sociale en kick ass ervaring. Naast het leren programmeren, ontmoet je allerlei jongeren waarmee je kunt samenwerken en dingen kunt delen. Je begint in Bibliotheek Veendam, maar kunt thuis natuurlijk verder met jouw bouwsels. Je gebruikt open source en gratis software en staat in contact met een wereldwijd netwerk van kinderen die net zo van programmeren houden als jij. CoderDojo heeft slecht één regel: "Boven Alles: Wees Cool!" En de Bibliotheek, die is zeker cool, dus zien we je daar?