Agenda

Kikkerochtend in Bibliotheek VeendamDatum: 
woensdag 3 juli 2019 12:45

 

Voorlezen Dreumesuurtje.jpg

Woensdag 3 juli kunnen peuters en (groot)ouders weer genieten van een heerlijk voorleesverhaal. In Bibliotheek Veendam lezen we deze ochtend, vanaf 9.30 uur, voor uit Kikker van Max Velthuijs.

Kikker is groen en hij heeft de beste vriendjes van de wereld. Hij kan nog niet lezen, maar hij tekent, zwemt en springt heel hoog. Avontuur is leuk, maar hij is het gelukkigst in zijn eigen fijne huis aan de rivier. Woensdag 3 juli kunnen kinderen en (groot)ouders een kijkje nemen in de wereld van Kikker. We gaan voorlezen en samen spelen en knutselen. De gratis voorleesochtend begint om 9.30 uur en duurt tot 10.30 uur.

Peuterprogramma ‘Op bezoek bij Kikker’
De voorleesochtend vormt tevens de afsluiting van de Kikkermaand in Bibliotheek Veendam. In de maand juni hebben alle voorscholen en kinderopvang in Veendam een bezoek gebracht aan de bibliotheek. Honderden peuters en ouders deden mee aan het voorleesprogramma ‘Op bezoek bij Kikker’. Tijdens dit programma werd er voorgelezen uit het boek ‘Thuis bij Kikker’ en deden de peuters verschillende spelletjes.