Agenda

Derde editie voor Gein op het Plein



Datum: 
zaterdag 22 juni 2019 13:00 tot 17:00

 

Gein op het Plein - 22 juni (2).jpg

Zaterdag 22 juni staat het centrum van Veendam in het teken van de kindermiddag Gein op het Plein. Van 13.00 uur tot 17.00 uur kunnen gezinnen op het Museumplein meedoen aan leuke activiteiten.

Bouwen, klimmen, maken, spelen en ontdekken. Tijdens Gein op het Plein wordt het Museumplein in Veendam  omgetoverd in een speelplein. Van 13.00 uur tot 17.00 uur kunnen kinderen van 2 tot 12 jaar, samen met hun ouders, meedoen aan gekke opdrachten en leuke spelletjes.  Toegang en deelname is gratis.

Dit jaar wordt Gein op het Plein extra aangekleed met de komst van de Fiepbus, een vrolijk gedecoreerde dubbeldekkerbus met alle beroemde prentenboekfiguren van Fiep Westendorp.

Gein op het Plein 2019 wordt mede mogelijk gemaakt door: Bibliotheek Veendam, kindercentrum Hoi Pippeloi, Prokino kinderopvang Veendam, kinderopvang Bamba, voorscholen Veendam/Wildervank, Theater vanBeresteyn, Muziek-, Dans- en Theaterschool Veendam, Centrum Jeugd en Gezin Veendam, Team Sport, Limburgia, Tennisclub Veendam, Winkler Prins Veendam, Mijnnnn! kamer, Veenkoloniaal Museum, Flash Veendam en Centrum Veendam.