Agenda

Open dag recreatiepark Borgerswold HemelvaartsdagDatum: 
donderdag 30 mei 2019 (Hele dag)

 

IMG_1402.JPG

Donderdag 30 mei wordt door de gebruikers en ondernemers van het recreatiepark Borgerswold een open dag georganiseerd. Een mooie kans om kennis te maken met de vele mogelijkheden die het park biedt!

Alle bedrijven hebben leuke aanbiedingen en leuke extra’s zoals:

Vereniging Tuinrecreatie Veendam 
Bijenonderkomen Borgerswold. Neem als bezoeker een kijkje in de Bijenonderkomen Borgerswold. Tijdens het bezoek neemt imker Ben de bezoekers mee naar de bijen. Hij vertelt over het mysterieuze gedrag van de bijen, geeft een veilige blik in de bijenraten, verklapt wat een imker precies moet doen voor lekkere honing en natuurlijk mogen bezoekers ook van het resultaat proeven: Tijdens de proeverij staat er koffie en thee klaar. Het is mogelijk de rondleiding te combineren met een honingproeverij die aanwezig is tijdens de open dag.

Watersportcentre Veendam
Lekker waterskiën of op het terras genieten van een hapje en drankje.

klimbosverzamel.jpg

Borgerswold Experience
Llekker klimmen en klouteren in het klimbos en voor de stoere klimmers na afloop een lekker ijsje!. Een springkussen voor de allerkleinsten mag natuurlijk niet ontbreken.

De Waterjuffer
De wekker gaat vroeg maar met een goede reden! Wordt wakker samen met de vogels, zie e bloemen langzaam open gaan en ontdek de insecten die zich koesteren in de ochtendzon in Borgerswold Veendam. Erop uit: heerlijk wandelen met een gevulde knapzak door het mooie Borgerswold.  Trek de wandelschoenen aan en wandel samen in een groep o.l.v. Wia Koers of samen met je vriend/of vriendin c.a. 1 ½ uur en kom op de mooiste plekjes in Borgerswold. Geregeld staan er op verschillende idyllische plekjes bankjes of picknickbanken waar je van de inhoud van de gevulde knapzak kunt genieten. Want ook voor de inwendige mens is deze wandeling een verwennerij. Het begin- en eindpunt is bij “de Waterjuffer” nabij de kinderboerderij. De start is om 7:00 uur.
Handig om te weten: Prijs € 8,50 p.p. incl. wandelroute en knapzak, trek stevige schoenen en warme (regenkleding) aan en inschrijven voor 29 mei bij De Waterjuffer nabij de kinderboerderij of via het telefoonnummer van Sjaak Geerlings, 06-51206021.

De_Kinderboerderij_Veendam.jpg

Kinderboerderij
Kijken of er al nieuwe jonge diertjes zijn geboren? Of de mamma of de pappa geit even aaien, of het konijn op schoot nemen? Dat kan natuurlijk ook op de open dag!

Manege Lipizza, 
Een kijken in de stallen, een paard op pony aaien? Misschien wil je wel een ritje op de rug van een pony? Dat kan! Van 12.00u tot 16.00u staan de pony’s te trappelen om jou een ritje op hun rug te laten beleven. Bij mooi weer lekker buiten en anders gaan we lekker binnen rijden.            

Scouting Veendam
Diverse activiteiten op het eiland van de Scouting. Daarnaast lekker stokbrood bakken boven het vuur. Heerlijk!

_MG_3148.jpg

Spelerij Borgerswold 
Lekker spelen op de Spelerij, met skippyballen, skelter rijden of springen op de trampoline. Voor de open dag op je ijsje gratis dip. En heb je de nieuwe reuzenbellenblaas al geprobeerd? 

Ook rijdt er een paardentram rond door Borgerswold die je naar de diverse activiteiten in het park brengt!

Draaiorgel de Zwarte Dorus rijdt door Borgerswold voor de gezellige sfeer.

Voldoende reden dus om 30 mei tussen 11.00 en 16.00 uur naar Park Borgerswold te komen!