Agenda

PeuterBios vanBeresteyn met Masha en de Beer 2



Datum: 
zondag 28 april 2019 11:00

 

De PeuterBios is voor de allerkleinsten een mooie manier om kennis te maken met de bioscoop. Het zaallicht gaat niet helemaal uit en het geluid staat iets zachter waardoor de belevenis minder overweldigend is voor de kleintjes. Er zijn knutselactiviteiten in de foyer, in de pauze is er ranja en de bezoekertjes krijgen na afloop een Bioscoopdiploma mee naar huis.

In Masha en de Beer 2 beleven Masha en de vriendelijke Beer enkele leuke, grappige en vermakelijke nieuwe avonturen. Ook haar andere vriendjes Panda, Pinguïn, Rosie het varken en Tijger zijn weer van de partij. Van logeerpartijtjes tot een potje ijshockey en van apenstreken tot zeemeerminnen, met Masha en de Beer is het altijd een dolle boel.

Masha woont in een stationshuisje aan de rand van een bos. Ze heeft een varkentje, geit en hond als huisdieren. Masha is slim, niet op haar mondje gevallen en een tikkeltje ondeugend en wil dolgraag de wereld om haar heen ontdekken. De beer Mishka werkte ooit in een circus en probeert nu van zijn oude dag te genieten. Hij houdt van puzzelen, lezen, vissen en slapen. Dat de beer een goedzak is, blijkt wel uit het feit dat hij Masha, ondanks al die keren dat ze met elkaar botsen, in zijn hart gesloten heeft en haar probeert te behoeden voor gevaar.

En ja, er valt ook genoeg te lachen.

Datum: 28 april 2019
Aanvang: 11 uur  
Toegang: € 5,- ( kids/volws )

Reserveren via www.vanberesteyn.nl, 0598-634566  of bij de theaterkassa, geopend van  ma – vr van 13.00 – 16.30 uur.

vanBeresteyn / Museumplein 5a  / 9640 AD Veendam /  www.vanberesteyn.nl