Agenda

Onroerende drakenfilm Hoe tem je een Draak 3



Datum: 
zondag 24 maart 2019 14:00

 

Maart 24 Hoe-tem-je-een-draak-3_ps_2_jpg_sd-high.jpg

Met Hoe tem je een Draak komt een einde aan de animatiefilmreeks die alweer negen jaar geleden begon. Na een verrassend goed eerste deel, een waardige opvolger en enkele televisieseries krijgt het verhaal van Hikkie en zijn draak Tandloos een afscheid waarbij zowel de personages als de kijker het niet geheel droog zullen houden.

In dit derde en laatste deel van de Hoe tem je een draak-serie is Hikkie het stamhoofd van Berk. Hij en zijn trouwe Helleveegdraak Tandloos doen hun best om zo veel mogelijk draken te redden, zodat ze in vrijheid kunnen leven in hun dorp. Maar hoe groter de kolonie wordt, hoe groter de dreiging om gevonden te worden. En als de draken gevonden worden, zullen ze van de Berkers afgepakt worden!

Bijna iedereen is wel een beetje verliefd op Tandloos – de aandoenlijke, maar wanneer nodig, dodelijke draak. Hij is ook wel een onhandig schepsel, maar dit zorgt voornamelijk voor hilarische scènes. Wanneer hij verliefd wordt op een vrouwelijke Helleveeg, probeert hij haar voor zich te winnen. Dit zorgt voor een hoop grappige situaties.

Reserveren voor deze film is gewenst.

Datum: 24 maart 2019
Aanvang: 14.00  uur
Toegang:  € 4,00 ( kids/volws )

Reserveren via www.vanberesteyn.nl, 0598-634566  of bij de theaterkassa, geopend van  ma – vr van 13.00 – 16.30 uur.

vanBeresteyn / Museumplein 5a  / 9640 AD Veendam /  www.vanberesteyn.nl