Agenda

Pubquiz voor KiKa! in de Zalencentrum Dukdalf 2.0



Datum: 
zaterdag 23 maart 2019 20:00

 

FlyerA5 PubQuiz Kika v3.jpg

In samenwerking met Kwisbox uit Veendam organiseert Ramona Hulshof een Pubquiz voor KiKa! in de Zalencentrum Dukdalf 2.0 op 23 maart 2019. De gehele inleg hiervan komt ten goede aan KiKa. Inmiddels hebben zich al 25 teams aangemeld, maar we streven naar 40 teams. Daarom dit bericht: We roepen jullie op, om een of meerdere teams te vormen en je aan te melden! Natuurlijk om het benodigde sponsorbedrag voor Ramona bij elkaar te krijgen (€ 5.000), maar ook omdat het een geweldige avond gaat worden met heel veel extra rondes en extra prijzen! Als je het kwissend niet kunt winnen, kun je altijd nog op basis van geluk met een prijs naar huis gaan.

Waarom dit goede doel?
Ramona vindt het belangrijk dat de genezing van kanker dichterbij komt. Daarom gaat zij op 24 augustus de Ironman 70.3 in Vichy doen. Hiermee hoopt ze zoveel mogelijk geld voor onderzoek naar kinderkanker op te halen. Volg de voorbereidingen en haar acties voor KiKa op Ramona gaat Extreme voor KiKa

Aanmelden van je team kan nog tot en met zondag 17 maart 2019 door een mail te sturen naar ramona.hulshof@me.com. Je team bestaat uit maximaal 5 personen en de kosten voor deelname bedragen €25,00 per tafel. Volledig voor KiKa!

Zet samen met ons de schouders eronder en meld je aan! Op naar de 40 teams!!