Agenda

Uitreiking ‘mooiste Groningstalige lied’
tijdens Bosklopper Gala



Datum: 
zaterdag 23 februari 2019 20:15

 

IMG_4949.jpg

Wat is het mooiste Groningstalige lied van 2018? Breng je stem uit!  Wat wordt de opvolger van Sjomp van Wat Aans en Waarkhanden van Marlene Bakker? Vorig jaar werden beide liedjes tijdens het Bosklopper Gala in theater Van Beresteyn in Veendam uitgeroepen tot de mooiste van 2017.

Ook dit jaar staat de avond weer onder  leiding van Bert Hadders & het Groot vanBeresteyn Orkest. Het wordt zonder meer weer een groot  muzikaal feest met gastoptredens van o.a. Wia Buze, Swinder, Nulvieftig, Jan Henk de Groot, Steernvanger en Het Groot vanBeresteyn Orkest. De presentatie is, evenals vorig jaar, in handen van voormalig Radio Noord presentator Jan van der Meide. Na twee succesvolle edities van de verkiezing van de ‘beste Groningstalige single van het afgelopen jaar’, in samenwerking met theater vanBeresteyn en RTV Noord, speurt initiatiefnemer Bert Hadders ook dit jaar weer naar de mooiste Groningse liedjes die op single zijn uitgebracht. Er kan voorafgaand aan het gala worden gestemd op de site van RTV Noord wat resulteert in een spannende verkiezing en prachtige Gala-avond in vanBeresteyn. Er is een jurywinnaar, die de door de Rabo bank beschikbaar gestelde geldprijs van € 1000,00 wint én er is een publieksprijs van € 250,00.
We rollen de rode loper uit, er zijn bubbels en de dresscode is: Zundoagse Klaaier, maar mét een knipoog.

Het Boskloppergala is een prachtige muziekavond voor iedereen die houdt van prachtige Groningstalige muziek. Wees welkom!

Datum: 23 februari 2019
Aanvang: 20.15  uur
Toegang: € 18,00

Reserveren via www.vanberesteyn.nl, 0598-634566  of bij de theaterkassa, geopend van  ma – vr van 13.00 – 16.30 uur.

vanBeresteyn / Museumplein 5a  / 9640 AD Veendam /  www.vanberesteyn.nl