Agenda

Illusionist Jochem Nooyen met MindillusieshowDatum: 
vrijdag 15 februari 2019 20:15

 

feb 15 PrivAcy_Poster.jpg

Op de seizoenspresentatie was Jochem Nooyen al aanwezig om een klein voorproefje van zijn indrukwekkende show Privacy te geven. Vrijdag 15 februari zal hij het publiek nog meer doen verbazen. Want illusionist Jochem gaat in deze illusieshow op zoek naar de grenzen van de menselijke mogelijkheden. Wat kan een mens? Waartoe is ons brein in staat? Jochem zal mensen uit het publiek mentaal beïnvloeden, hun gedachten lezen en ze “onverklaarbare gevoelens” geven. Waar ligt de grens tussen wetenschap en illusie?

Sinterklaas weet wat je verlangens zijn, Facebook weet wanneer je je relatie gaat verbreken en sommige supermarkten weten wanneer je in verwachting bent vóórdat jij dat weet. We denken dat we privacy erg belangrijk vinden, maar we leveren met alle liefde wat privacy in voor een gratis dienst. Hij zoekt uit wat privacy voor een mens betekent. En wat het inhoudt, als we onze privacy opgeven. In interactieve gedachtenlees-experimenten achterhaalt Jochem of je echt niets te verbergen hebt en hoe privé gedachten eigenlijk zijn. Je komt allerlei gevoelige informatie over de illusionist te weten, en hij zoekt het snijvlak op tussen werkelijke privacy en de illusie ervan.
Jochem was te zien in ‘De nieuwe Uri Geller show’ en Zapp’s ‘De Magische Winkel’. In ‘Rundfunk’ speelt hij de wiskundedocent Barteljaap.

Datum: Vrijdag 15 februari
Aanvang: 20.15 uur
Toegang: € 28,00

Reserveren via www.vanberesteyn.nl, 0598-634566  of bij de theaterkassa, geopend van  ma – vr van 13.00 – 16.30 uur.

vanBeresteyn / Museumplein 5a  / 9640 AD Veendam /  www.vanberesteyn.nl