Agenda

Kleine opera’s Abu Hassan & Die Opernprobe



Datum: 
vrijdag 25 januari 2019 20:15

 

IMG_5847.JPG
Foto: Wim Leeraar.

Muziektheater voor het Noorden presenteert kleine opera’s Abu Hassan & Die Opernprobe, twee verhalen samengesmeed tot één avondvullende voorstelling!

Op de klanken van een klassiek professioneel samengesteld orkest, in een prachtig decor, wordt u meegenomen naar een oosters sprookje en een adellijk landhuis in Theater van Berensteyn op 25 januari 20:15 uur.

Dit buitengewoon humoristische verhaal speelt zich af rond 1800. Een baron houdt zich met zijn bediende schuil in de tuin van een landhuis om onder een gearrangeerd huwelijk uit te komen. Hij raakt verliefd op de jonge gravin van het landhuis. Op een gegeven moment moet in de ochtend de muziekkamer in orde worden gemaakt voor de repetitie van een gelegenheidskoor oftewel het werkende personeel. En wat als 1 van de hoofdrol spelers ziek wordt, moet er een met spoed vervanging worden gezocht. En wat loopt er toch rond in de tuin ? U luistert naar klassieke liederen, kijkt naar absurde situaties en onverwachte humor.

Inmiddels heeft Muziektheater voor het Noorden reeds 2 succesvolle voorstellingen mogen geven in het Geert Teis theater te Stadskanaal en Theater de Kimme te Zuidlaren.

Regie is in handen van Jan Houwing en het gehele plaatje staat onder leiding van dirigent Pim de Koning

Datum: vrijdag 25 januari
Aanvang: 20.15 uur
Toegang: € 17,50

Reserveren via www.vanberesteyn.nl, 0598-634566  of bij de theaterkassa, geopend van  ma – vr van 13.00 – 16.30 uur.

vanBeresteyn / Museumplein 5a  / 9640 AD Veendam /  www.vanberesteyn.nl