Agenda

Nederlandstalige popmuziek in vanBeresteynDatum: 
zondag 20 januari 2019 15:00

 

jan 20 Eddy Zoey-vk-foto Laura Marijn.jpg

De Eddy Zoëy Band zingen ‘Van Boudewijn de Groot tot Lil’ Kleine’ in vanBeresteyn

De geschiedenis van de Nederlandstalige Popmuziek komt zondagmiddag 20 januari voorbij. Laat je meenemen op een prácht-trip door de tijd van het Nederlandstalige lied met onder andere songs van: Doe Maar, Frank Boeijen Groep, Acda & De Munnik, Bløf, Het Goede Doel, André Hazes, Guus Meeuwis, Marco Borsato, Ramses Shaffy, De Dijk, The Scene, De Jeugd Van Tegenwoordig, Nielson, Van Dik Hout, Boudewijn de Groot, Peter Koelewijn, Ronnie Flex; álles komt voorbij in deze supermix van het beste wat Nederland te bieden heeft gehad én nog te bieden heeft!

Eddy vertelt gepassioneerd. De Nederlandse taal in de popmuziek, er is veel over te doen; sommigen háten het, anderen wíllen niet anders. De reden? Muziek in je moerstaal komt harder binnen en dat kan enorm confronterend zijn. Wanneer een lied in ’t Nederlands wordt gezongen, kún je niet om de inhoud heen. Eddy gaat in op de inhoud en tijdsgeest van alle liedjes die ze spelen.

Een middag van jeugdsentiment en -op z’n minst- mee-neuriën (hoogstwaarschijnlijk; hard meezíngen), want ‘Van Boudewijn de Groot tot Lil’ Kleine’, is één groot feest van herkenning! Hier moet je beslist bij zijn!

Datum: zondag 20 januari
Aanvang: 15.00 uur
Toegang: € 17,50

Reserveren via www.vanberesteyn.nl, 0598-634566  of bij de theaterkassa, geopend van  ma – vr van 13.00 – 16.30 uur.

vanBeresteyn / Museumplein 5a  / 9640 AD Veendam /  www.vanberesteyn.nl