Agenda

Provincieronde POPgroningen Talent Award
Bijna 35 shows op 7 locatiesDatum: 
vrijdag 15 februari 2019 20:00 tot 23:00

 

_MG_6002.jpg

Op elke vrijdag en zaterdag in februari krijgen bijna 35 acts - afkomstig uit verschillende hoeken van de provincie Groningen - de kans om hun muzikaal talent te tonen tijdens de POPgroningen Talent Award. De diversiteit onder de acts is ook dit jaar goed aanwezig. Uit de vele aanmeldingen zijn er o.a. bands, singer-songwriters en rappers geselecteerd. De eerste optredens zijn op vrijdag 1 februari in Stadskanaal bij Café de Twee. Starttijd: 20.00 uur. Toegang is gratis.

Drie rondes, provincieronde, stadsronde en eindronde
De POPgroningen Talent Award bestaat in totaliteit uit drie rondes; namelijk de provincieronde op 7 locaties in de provincie, de stadsronde in Simplon (7 en 14 maart) en de eindronde in Vera (19 april). Daarnaast zal er dit jaar voor het eerst de ‘Kick-off’ plaatvinden waarbij de deelnemende acts op een interactieve en informatieve manier met elkaar kennismaken en het traject aftrappen. In elke ronde zijn scouts aanwezig die de acts van feedback voorzien. De houder van de POPgroningen Talent Award presenteert zich uiteindelijk op festivals zoals Bevrijdingsfestival Groningen, Grunnsonic en Eurosonic en zal een jaar lang worden gecoached door een professional uit het werkveld. 

Locaties en data van de provincierondes:
Vrijdag 1 februari - Café de Twee, Stadskanaal
Vrijdag 8 februari - Café De Buurvrouw, Leek
Zaterdag 9 februari - De Pluu, Winsum
Vrijdag 15 februari – Het Raadhuis, Wildervank
Zaterdag 16 februari - Café Carambole, Winschoten
Vrijdag 22 februari - Bar Meneer Jansen, Appingedam
Zaterdag 23 februari - JC Express, Uithuizen

Line-up provincieronde:
Abalone, Bas Korthuis, Breakpoint Nine, Cashmyra, Court Seven, Citizens of Tranquility, Curnoi, De Nachtwinkel, DOR, Else Schreur, Flows & Wagwan (Alumni), Het Kanaal, Hollow Men, Marie Jones, Moon Almighty, Muffkutz, Nasi-M & Aso, Pagan Drive, Prins, Punani Collective, Roni & The Last Minutes, Rooks, SheepSkin Wolves, Shoyu, The Bloody Bastards, The Lay, The Samuels, Untold Stories, Van Marban, Waan van de Dag, WeXler, Ylvalie, Zeisz]]

Facebook evenementen:
Talent Award provincieronde #1 @ Café de Twee, Stadskanaal
Talent Award provincieronde #2 @ Café de buurvrouw, Leek
Talent Award provincieronde #3 @ Jeugdsoos de Pluu, Winsum
Talent Award provincieronde #4 @ Het Raadhuis, Wildervank
Talent Award provincieronde #5 @ Carambole, Winschoten
Talent Award provincieronde #6 @ Bar Meneer Jansen, Appingedam
Talent Award provincieronde #7 @ JC Express, Uithuizen  

Meer informatie op www.popgroningen.nl