Agenda

Voorleesfestival in Cultuurcentrum vanBeresteyn



Datum: 
zaterdag 26 januari 2019 13:00 tot 17:00

 

Voorleesfestival 2019.jpg

Cultuurcentrum vanBeresteyn organiseert in het kader van De Nationale Voorleesdagen op zaterdag 26 januari een Voorleesfestival met theater, workshops, spelletjes, dans en muziek!

Voorlezen is een feestje! Daarom organiseren de partners in Cultuurcentrum vanBeresteyn op zaterdag 26 januari een eigen Voorleesfestival voor peuters en kleuters. Van 13.00 uur tot 17.00 uur kunnen kinderen en (groot)ouders genieten van verhalen, muziek, dans én theater.

Theatervoorstelling Gonnie en Gijsje op stap
Kom genieten van de theatervoorstelling Gonnie en Gijsje op stap. Gonnie  en  Gijsje  beleven in deze voorstelling een  muzikaal  avontuur  voor  jong  en  oud. De voorstelling is gebaseerd op de gelijknamige prentenboeken van Olivier  Dunrea.

Aanvang: 13.30 uur of 15.30 uur

Bibliotheek
In de bibliotheek zijn tijdens het festival doorlopend activiteiten. Luister naar het Prentenboek van het Jaar ‘Een huis voor Harry’, bouw een eigen kattenhuis, ga spoorzoeken door het gebouw of doe mee aan de inloopworkshop van kunstenares Heleen Wilkens.

Veenkoloniaal Museum
Kom in de foyer knutselen. Bij het Veenkoloniaal Museum kun je de hele middag de mooiste, gekste en grappigste creaties maken.

Muziek-, Dans en Theaterschool
Dansdocente Rianne Wiersma geeft tijdens het Voorleesfestival de dansworkshop ‘Een huis voor Harry’. Dans en zing mee met deze muzikale workshop gebaseerd op het Prentenboek van het Jaar.

Aanvang: 14.30 uur en 16.00 uur.

Kaartverkoop
Kaarten,  € 5,- per persoon, zijn verkrijgbaar via de theaterkassa van Theater vanBeresteyn of te bestellen via www.vanberesteyn.nl