Agenda

Uitnodiging VOC netwerkbijeenkomst



Datum: 
dinsdag 20 november 2018 15:00

 

Uitnodiging VOC def.jpg

De Veendammer Ondernemers Compagnie (VOC) is een ondernemersvereniging met ca. 150 leden uit zeer uiteenlopende branches. Regelmatig worden bijeenkomsten in de regio georganiseerd op verschillende locaties. Vaak in combinatie met een bedrijfsbezoek.

De VOC nodigt u van harte uit voor een grote netwerkbijeenkomst. De uitnodiging is niet alleen voor leden van de VOC, maar ook voor ondernemers uit de regio Groningen en kop van Drenthe die geen lid zijn. Een mooie gelegenheid dus om onderling kennis te maken!

Theatrale voorstelling
Ook wordt u getrakteerd op een humoristische theatrale lezing ‘Aan tafel met je schoonmoeder’ van Jeroen Stek en Ton Kemp. Na afloop is er ruimschoots gelegenheid om na te kletsen en om visitekaartjes uit de delen. Uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje. En… de toegang is nog gratis ook!

Aanmelden
Aanmelden graag via info@vocveendam.nl onder vermelding van uw naam (bedrijf) en aantal personen.

Heel graag tot ziens!


De voorstelling in het kort:
Wat doen we deze kerst met (schoon)- moeder? De een wil gourmetten, de ander is vegetarisch en weer een ander wil rust. Op schoonmoeders is soms geen peil te trekken. En dan moet je ook nog rekening houden met de
wensen van je partner... In deze theatrale lezing laten Jeroen Stek en Ton Kemp zien hoe, op basis van wetenschappelijke gegevens, de schoonmoedertechniek werkt. Pure psychologische kennis in een theatraal jasje.
Wanneer : Dinsdag 20 november 2018
Waar : Theater vanBeresteyn Museumplein 5a Veendam
Aanvang : 15.00 uur