Agenda

Film The Nutcracker in vanBeresteynDatum: 
zondag 23 december 2018 14:00

 

Walt Disney Studio’s opent het kerstseizoen in de bioscopen met The Nutcracker and the Four Realms. Een beetje aan de vroege kant misschien, maar nu de dagen weer donker en koud worden ook geen overbodige luxe. Regisseurs Lasse Hallström en Joe Johnston proberen het hart van de filmkijker te ontdooien met een mierzoet prinsessensprookje en een bijpassend warme familieboodschap.

De Notenkraker gaat over een jong meisje genaamd Clara, die van haar peetvader op kerstavond een pop in de vorm van een notenkraker krijgt. Als het meisje later op de avond klokslag twaalf uur gaat kijken naar de pop, komt ze terecht in een magische wereld waarin een oorlog woedt tussen peperkoeksoldaten en een leger muizen.

Onze gasten worden in kerstsfeer ontvangen en worden getrakteerd op een drankje en wat lekkers in de pauze. Daarnaast is er een live balletoptreden in de foyer door leerlingen van de Muziek-, Dans en Theaterschool. De leerlingen dansen een stukken uit het ballet van de Notenkraker.

De film is 12+. Kinderen jonger dan 12 mogen onder begeleiding van een volwassene naar binnen. Een kaartje kost € 7,50. De kaartverkoop is inmiddels gestart.

Datum: 23 december 2018
Aanvang: 14.00 uur
Toegang: € 7,50

Reserveren via www.vanberesteyn.nl, 0598-634566  of bij de theaterkassa, geopend van  ma – vr van 13.00 – 16.30 uur.

vanBeresteyn / Museumplein 5a  / 9640 AD Veendam /  www.vanberesteyn.nl