Agenda

Romantische duetten in Huis voor de Kunst



Datum: 
zondag 11 november 2018 14:30

 

Else Hulskamp_resize.jpgHans van Heiningen_resize.jpg

Duo Cantare – Pop meets Classic – Romantisch duettenprogramma

Terug van weggeweest. Popmuziek met een dikke vleug 'klassiek'.

Het duetten-programma van Duo Cantare brengt de gevoelige muziek van toen weer tot leven. Een muzikale ervaring die kippenvel bezorgt. Italiaanse pracht wisselt zich af met Engelse en zelfs Nederlandse klassiekers. Hans van Heiningen (operazanger) en Else Hulskamp (musicalzangeres) zingen vol overgave de meest prachtige en tijdloze lovesongs.

Het repertoire bestaat uit duetten van o.a. Andrea Bocelli, Il Divo en Josh Groban.

Door samenwerkingen met artiesten uit de popmuziek, zijn de meest prachtige en memorabele songs ontstaan. Denk aan Celine Dion, Laura Pausini en Mariah Carey met nummers als The Prayer, Vivo per Lei, Hero, Canta della Terra, Perfect en Can't help falling in love. Wie kent ze niet?

Om het feest der herkenning compleet te maken, zal er ter afwisseling ook lichte muziek uit musicals zoals The Phantom of the Opera, West Side Story en Cats de revue passeren. 

Tijdens deze muzikale middag bent u verzekerd van een warm en fijn gevoel door de prachtige klanken en zachte sfeer.

Biografie Hans van Heiningen
Hans studeerde aan het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam. Hans vervulde gastrollen bij o.a. de Nederlandse Opera Stichting en De Nationale Reisopera (Opera Forum) en zong meerdere malen in het Concertgebouw in Amsterdam diverse oratoria waaronder de Matthäus-Passion. Hij soleerde bij het Koninginneconcert in 1993. Hij werkte mee aan diverse radio en tv opnames. Hans is als zanger werkzaam in zeer uiteenlopende genres als: opera, operette, concerten, musicals en muziektheater.

Biografie Else Hulskamp
Afgestudeerd als musicalperformer is Else actief in diverse werkvelden. Als stemactrice is ze dagelijks te horen in Attractiepark Toverland en als ladyspeaker is ze te horen bij diverse sportevenementen (Ladies Run Utrecht, Rotterdam Night Run). Daarnaast heeft ze ruime ervaring opgedaan als zangeres, actrice, danseres en choreografe in o.a. dinnershows (Vivencia, Nights of dinner and dance) en musicals (RENT, The Witches of Eastwick) en jeugdoperettes.

Hans en Else hebben elkaar in 2013 ontmoet bij de musical 'RENT' waar Hans muzikaal leider was en Else de rol van Maureen Johnson vertolkte. Nu bundelen ze met veel plezier hun krachten voor het prachtige 'Pop meets Classic' repertoire.

Kijk voor meer informatie op www.duocantare.nl

Zondag 11 november 2018
Aanvang 15:00 uur (inloop vanaf 14.30 uur)
Huis voor de Kunst, Stationsstraat 10, Veendam

Entree: 15,00 p.p. In de pauze krijgt u koffie, thee en heerlijke traktaties aangeboden (kinderen t/m 15 jaar gratis)

www.huisvoordekunst.com/evenementen