Agenda

Eerbetoon aan Billy Joel en Elton John in vanBeresteyn



Datum: 
vrijdag 19 oktober 2018 20:15

 

Billy Joel en Elton John, twee iconen uit de muziekwereld. Ze behoren tot de meeste succesvolle soloartiesten van de wereld. Op 19 oktober een prachtig eerbetoon aan deze topartiesten in vanBeresteyn.

Piano Man Band bestaat uit jonge, bevlogen muzikanten en speelt de grote hits van zowel Billy Joel als Elton John: van “Piano Man” tot “My Life”, “Your Song” tot “Rocket Man” en daarnaast ook liedjes voor de echte liefhebbers. Alles muzikaal zo dicht mogelijk bij het origineel en in de originele toonsoorten. Zonder pruiken of glitterpakken, maar muzikaal het últieme eerbetoon aan de twee zangers/pianisten!
Billy Joel en Elton John hebben veel overeenkomsten. Beiden beleefden ze hun doorbraak in de jaren ’70 en trekken tot op de dag van vandaag nog overal ter wereld volle stadions. Ze zijn bovendien allebei echte ‘piano mannen’, zichzelf begeleidend op de vleugel.

Zanger en pianist Daniel Roos (Gorinchem, 1987) is groot liefhebber van de muziek van zowel Billy Joel als Elton John. Hij trad op met verschillende bands in binnen- en buitenland en in meerdere theatertournees als muzikaal begeleider van cabaretier Sjaak Bral. Ook heeft Daniel de afgelopen jaren veel als barpianist opgetreden net als Billy Joel die uit zijn tijd als barpianist de inspiratie voor de klassieker ‘Piano Man’, haalde. Deze tribute band is een eerbetoon aan de twee grootste ‘piano mannen’ van de popmuziek!

Datum: vrijdag 19 oktober
Aanvang 20.15 uur.
Toegang: € 17,50

Reserveren via www.vanberesteyn.nl  of bij de theaterkassa, geopend van  ma – vr van 13.00 – 16.30 uur.

vanBeresteyn / Museumplein 5a  / 9640 AD Veendam /  www.vanberesteyn.nl