Agenda

Lokale zangeres/schrijfster Kirsten Alting presenteert boek



Datum: 
donderdag 20 september 2018 19:30

 

kristy.jpg

De lokale zangeres/schrijfster Kirsten Alting uit Ter Apel zal haar allereerste boek "God weeft goud door elk verhaal" komen presenteren bij Huizinga Boeken & Kado’s in Veendam.

Het afgelopen jaar heeft Kirsten, ook wel bekend onder haar artiestennaam "Kristy", hard gewerkt om haar levensverhaal op papier te zetten. Dit resulteerde in het boek "God weeft goud door elk verhaal" en verteld haar bewogen levensverhaal met alle hoogte-en dieptepunten. Van geboorte tot aan trouwen; van hoe de cd in Amerikaanse top 100 beland is tot aan hoe ze meerdere malen doodziek in het ziekenhuis lag en zelfs voor haar leven moest vechten. Toch was dwars door alles heen God aanwezig in haar leven.

god weeft Goud door elk verhaal.jpg

Het boek is een bemoediging voor iedereen die zich in een moeilijke of uitzichtloze situatie bevind, want er is hoop in elke situatie, hoe uitzichtloos die ook mag lijken!

De boekpresentatie vindt plaats om donderdagavond 20 september vanaf 19:30 uur. De toegang is gratis en er wordt voor een kop koffie met wat lekkers gezorgd. Kirsten zal ook een lied zingen en is er de mogelijkheid om het boek aan te schaffen/signeren.