Vrijwilligers

Vacature vrijwilligerswerk: ICT medewerkerHet Steunpunt Vrijwilligerswerk Veendam zoekt voor Stichting Leergeld Zuid Oost Groningen Regio Veendam/Pekela, locatie kantoor in Veendam, een vrijwilliger. Leergeld heeft als missie het voorkomen van sociale uitsluiting van kinderen uit gezinnen met minimale financiële middelen en wil op een duurzame manier investeren in de participatie en ontwikkeling van kinderen, die zonder extra steun aan de zijlijn van de samenleving terecht dreigen te komen.

De taken en de werkzaamheden van de vrijwilliger bestaan o.a. uit het bieden van ondersteuning bij de installatie en gebruik van computers, software en randapparatuur, beheer mail-account en deelsite www.leergeldzuidoostgroningen.nl alsmede het voorbereiden en afleveren van computers bij cliënten.

Ben jij handig met computers en vind jij het leuk om mee te helpen om kinderen in een gezin met een smalle beurs volwaardig mee te laten draaien in de maatschappij,  dan is deze vacature iets voor jou !

Geïnteresseerd ? Bel dan 0598 – 698119 voor meer informatie of stuur een email naar vrijwilligerswerk@compaenveendam.nl Langskomen kan op dinsdag- en donderdagmiddag tussen 13.00 uur – 16.00 uur op het adres Jan Salwaplein 3 te Veendam.

Meer vacatures op www.vrijwilligersgroningen.nl