Vrijwilligers

Vacature vrijwilligerswerk:
Vrijwilligers servicesdesk Wehelpen.nl/VeendamVrijwilligers servicesdesk Wehelpen.nl/Veendam en vrijwillige medewerker steunpunt vrijwilligerswerk Veendam.

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk Veendam is voor Wehelpen.nl/Veendam op zoek naar vrijwillige enthousiastelingen die goed zijn in geschreven communicatie om de lokale servicedesk van Wehelpen.nl/Veendam te bemensen. Samen met de coördinator en andere vrijwilligers ben je verantwoordelijk voor een juiste afhandeling van vragen die bezoekers van de website stellen aan de servicedesk. Daarnaast monitoren we het platform regelmatig en informeren mensen over het juiste gebruik van de website.

Wehelpen.nl/Veendam werkt onder andere samen met het Steunpunt Vrijwilligerswerk Veendam van Compaen. In deze samenwerking zoeken we iemand die ook het Steunpunt kan helpen als vrijwillige medewerker.

Lijkt het jou leuk om achter de schermen van de website mensen verder te helpen of lijkt het jou leuk om direct in gesprek te komen met toekomstige vrijwilligers, die op zoek zijn naar een zinvolle en interessante tijdsinvestering, neem dan contact op met Jantien Landman, buurtwerker Compaen, coördinator servicedesk Wehelpen.nl/Veendam en coördinator Steunpunt Vrijwilligerswerk Veendam via veendam@wehelpen.nl of telefonisch via 0598 698119.