Agenda

All Time Music Festival in Parkzicht Veendam



Datum: 
zaterdag 21 april 2018 20:30

 

43_afbeelding_83761516788168.jpg

Het 17e All Time Music Festival staat weer voor de deur! Dit keer weer livemuziek op 4 podia tijdens het feest van Veendam en omgeving. Op zaterdag 21 april gaan This is Beethoven, Lee Towers, Nakatomi, Vezpa, Hotme!XL en Mama Maffia er weer een geweldig muziekfeest van maken.

This is Beethoven
This is Beethoven brengt een weergaloze show waarbij de grootste wereldartiesten in volle glorie naar je toekomen. Beyonce, Michael Jackson, Bruno Mars; we don’t just play the songs! Denk Ziggo Dome, denk halftime Superbowl… Deze zangers en zangeres kunnen niet alleen fantastisch zingen, maar dansen de sterren van de hemel waardoor je je in combinatie met op maat gemaakte video, bij een concert waant. Een ledwall vormt het decor van deze unieke show. Special FX als laser, streamers en CO2 maken het af. Naast deze highlights gaat het dak er natuurlijk af met een zeer uitgebreid repertoire van de grootste pop-, dance- R&B- en rockhits vanaf de ’90. Deze show is uniek in Nederland en daarbuiten, de overtreffende trap van coverband, you have to see it to believe it!

Lee Towers
Lee Towers is een fenomeen, dat zijn weerga niet kent. In de loop van de jaren tachtig heeft deze ondernemende zanger, annex showman, bijna in zijn eentje Nederland als het ware rijp gemaakt voor zijn eigen delta plan, op het vlak van allure-rijk totaal amusement. De Hollandse uitgaanscultuur kende weliswaar een aantal vaste waarden, maar daartoe behoorde zeker niet zoveel enthousiasme voor populaire muziek van eigen bodem, dat artiesten in Nederland ook eigen avondvullende concerten in vol ornaat konden verzorgen. You never walk alone!

Nakatomi
Nakatomi scoorden tijdens de hardcorehype in de jaren ’90 top 40 hits die nog groter waren de pupillen van de feestgangers destijds. In de tijd van clipzender TMF en het on-demand clipkanaal van The Box belden de 350.000 gabbers in Nederland hun vingers blauw om Nakantomi aan te vragen. De happy hits zoals Children of the Night en Sing van Nakatomi worden tot op de dag van vandaag volop gedraaid in bars en clubs, maar zeker ook op de radio bij Woensdag Hakkendag, 90’s request op 3FM en het foute uur bij Q-music.

Vezpa
Babyboomers zetten zonder aarzelen een stap terug in de tijd, terwijl de jeugd van nu bewijst zijn klassiekers te kennen. Vezpa neemt je in razend tempo mee op een muzikale reis door de roerige jaren vijftig en zestig!

Als een vierkoppige draak, strak in pak, een schepje sixties bleuheid maar vooral met “de swagger van Jagger” gaan zij onverschrokken elk podium te lijf! Gewapend met een breed arsenaal aan hits, authentiek instrumentarium, en zonnebrillen! Vier jonge gasten die eigenlijk gewoon te laat geboren zijn en op het podium angstvallig compensatie proberen te vinden voor dat gemis. Vezpa is energie, een tijdmachine, melancholie, Elvis Presley en John Lennon tegelijk; kortom, een live-ervaring waar het plezier vanaf spat! De liefde voor de sound van weleer bracht de band naar al meer dan honderd podia in binnen- en buitenland. Festivals, bedrijfsfeesten, muziekcafés, theaters en bruiloften; Vezpa doet er alles aan het evangelie der rock ’n roll te verspreiden!

Hot Me!XL
Tijdens het All Time Music festival neemt Hot Me! enkele muzikale gasten mee en krijgt Veendam een XL versie te zien en te horen die zijn weerga niet kent. Hot Me! speelt niet voor de hand liggende covers voorzien van een eigen sausje. Een succesformule, want het publiek gaat tijdens de optredens gegarandeerd uit zijn dak. De seventies powerrock met invloeden van AC/DC, Herman Brood, Appie Alberts en The New Adventures maakt Hot Me! tot een heel bijzondere band die het in een gezellige kroeg, maar ook op festivals uitstekend doet.

Mama Maffia
Mama Maffia speelt eerlijke rechttoe rechtaan rock ‘n roll in de streektaal. Met hun gruizige, pure, strakke en rauwe muziek, met de bakermat in de blues en rock ‘n roll, weten ze het publiek in te pakken. Het zijn echte plattelandsrockers met een flinke dosis humor. De rauwe boogie rockers halen hun inspiratie uit de muziek van o.a. ZZ-Top, Status Quo, CCR, Johhny Cash en vele andere legendarische bands. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een gigantisch, met humor doorspekte show. Mama Maffia is een dampende stampende, knettergekke rock `n roll band uut Veendam.

Kaarten kosten € 22.50 in de voorverkoop, aan de kassa € 27.50.