Agenda

Kennismaken met Dynamic Tennis



Datum: 
woensdag 21 maart 2018 13:30

 

Op woensdag 21 maart organiseert Team Sport van de gemeente Veendam voor senioren  een kennismakingsles Dynamic Tennis. Naast deze introductieles is er voor de gevorderde spelers gelegenheid om wedstrijdjes te spelen.

De Dynamic Tennisactiviteit vindt plaats in de Sorgvliethal. ( Jan Salwaplein 1)

Activiteit
Dynamic Tennis is een attractieve racketsport die in een sporthal gespeeld wordt. Er wordt gespeeld met een licht racket en lichte ballen. Dynamic Tennis is dynamisch en de spelregels zorgen ervoor dat uw technische, tactische en loopvaardigheden geoefend worden. Door het aangepaste materiaal en veld is de sport zeer geschikt voor senioren. Zowel mensen die nog nooit getennist hebben als (oud) tennisspelers beleven veel plezier aan deze sport. Rackets en ballen zijn aanwezig op deze middag. De clinic vindt plaats van 13.30 – 15.00 uur.

Meedoen?
Bent u nieuwsgierig en heeft u zin gekregen mee te doen? Aanmelden kan tot en met 20 maart bij Petra van den Bosch op telefoonnummer 06- 11 39 43 01 of via een e-mail aan petra.vandenbosch@dekompanjie.nl. De kosten voor deelname zijn € 1,00. Graag bij binnenkomst contant voldoen. Het dragen van sportieve kleding wordt aanbevolen en het dragen van sportief / schoon schoeisel is verplicht.