Agenda

Zweminstuif voor senioren in Veendam



Datum: 
maandag 19 februari 2018 13:00 tot 15:00

 

Op maandag 19 februari 2018 vindt de maandelijkse sportactiviteit voor senioren plaats. Deze maand staat er een zweminstuif in zwembad Tropiqua op het programma, georganiseerd door team Sport van de gemeenten Veendam en Pekela. U kunt deelnemen aan verschillende activiteiten in het water, zoals Aquajogging en Fifty-Fit.

Workshops
U kunt tijdens de zweminstuif tussen 13.00 en 15.00 uur deelnemen aan een workshop Aquajogging en een workshop Fifty-Fit. De Aquajogging les wordt gegeven in het diepe gedeelte van het bad. Men moet voor deze les kunnen zwemmen. De Fifty-Fit les is in het warme water, in het gedeelte waar men kan staan. Tussendoor of na afloop kunt u baantjes trekken of ontspannen in het bubbelbad.

Kosten
Deelname aan de zweminstuif kost € 2,50 per persoon (inclusief entree zwembad). De kosten voor het gebruik van een kluisje zijn eenmalig € 0,20. Het gebruik van een consumptie na afloop of tijdens de instuif is voor eigen rekening.

Meedoen?
Heeft u zin in deze spetterende middag? Meldt u zich dan aan vóór zaterdag 17 februari 2018 door te bellen met 06 – 11 39 43 01 of te mailen naar petra.vandenbosch@dekompanjie.nl. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u uiteraard ook altijd bellen.