Agenda

Alzheimer Café Veendam:



Datum: 
woensdag 21 februari 2018 19:30

 

Alzheimer Café Veendam:
“Kan ik met mijn demente partner op vakantie?”

Op woensdag 21 febrauri is er weer een Alzheimer Café Veendam in  de Breehorn, Boven Westerdiep 86H in Veendam. Het onderwerp van de avond is: onbezorgd, verzorgd op vakantie met als thema: “Kan ik met mijn demente partner op vakantie?”

Het vakantiebureau organiseert vakanties voor senioren en mensen die in het dagelijks leven zorg nodig hebben. In deze vakanties staan ontmoeting en gezelligheid centraal. Vrijwilligers Trieny van Hoorn en Ineke Roffel van het vakantiebureau komen vertellen over  de mogelijkheden tijdens deze vakanties. Wie ervoor u klaar staan tijdens deze vakanties en waar en wanneer deze plaats vinden.

Tijdens de Alzheimer Cafés kunt u in een veilige omgeving van gedachten wisselen of uw vragen voorleggen aan andere mantelzorgers of aan zorg professionals. Ook uw naaste met dementie is van harte welkom. De werkgroep die het Alzheimer Café organiseert probeert een zo gevarieerd mogelijk aanbod aan thema’s die betrekking hebben op dementie aan te bieden. Heeft u behoefte om ideeën voor onderwerpen aan te dragen komt u dan vooral naar het café en bespreek de mogelijkheden.

Iedere maand op de 3e woensdag, behalve juli, augustus en december, bent u welkom in het Alzheimercafé.

21 februari hopen we u te mogen begroeten in woonservicecentrum de Breehorn. De koffie staat klaar vanaf 19.00 en is gratis. Het programma begint om 19.30 en om uiterlijk 21.00 sluiten we de avond af.

Voor meer informatie kunt u bellen met: Anneke Ritzema (Zorggroep Meander 0598-686868) of Trijnie Oosterhuis (Zorggroep Groningen 0598-696750) beiden te Veendam.

Voor vragen over mantelzorgondersteuning neem gerust contact op met Sjeni Mustafa (Compaen 0598-698119).