Agenda

Muzikaal cabaretduo Vuile Huichelaar in vanBeresteyn



Datum: 
maandag 26 februari 2018 20:15

 

jan 26 Vuile Huichelaar - De vijfde van -Geert Gratama.jpg

Op vrijdag 26 januari is het weer meezingen geblazen in theater vanBeresteyn met Paulette Willemse en Saskia van Zutphen.

De communicatie tussen mannen en vrouwen zorgt voor een onuitputtelijke bron van inspiratie. Vol goede moed blijven vrouwen knokken om mannen te begrijpen en om begrepen te worden. Paulette Willemse en Saskia van Zutphen maakten als ervaringsdeskundigen hét meezingprogramma Vuile Huichelaar voor de bedrogen vrouw en hebben zich sindsdien ontwikkeld tot entertainers van hoog niveau. Verschillende typetjes met elk hun eigen kijk op relaties en het leven passeren de show, die bestaat uit schitterend repertoire uit de oude en nieuwe doos afgewisseld met sketches, conferences en hilarische filmpjes. Al vijf programma’s lang laten Paulette en Saskia honderden vrouwen lachen en zingen. Vuile Huichelaar is een ervaring waar je gelukkig en vrolijk van wordt.

Vrijdag 26 januari 2018
Aanvang: 20.15 uur

Reserveren via www.vanberesteyn.nl of bij de theaterkassa, geopend van ma – vr van 13.00 – 16.30 uur en één uur voor aanvang van de voorstelling.

vanBeresteyn / Museumplein 5a  / 9640 AD Veendam /  www.vanberesteyn.nl