Agenda

Lezing Elfstedentocht-helden Erik Hulzebosch en
Henk Angenent in vanBeresteyn



Datum: 
dinsdag 23 januari 2018 20:00

 

jan 23 erik-hulzebosch.jpg

UPDATE 17-01-2018 
In tegenstelling tot eerdere berichtgeving wordt de lezing in vanBeresteyn alleen gegeven door Erik Hulzebosch. Henk Angenent is wegens omstandigheden niet aanwezig op dinsdag 23 januari.. 

Onder de vlag van de vanBeresteyn-Academie ontvangt vanBeresteyn Erik Hulzebosch en Henk Angenent op dinsdag 23 januari. Twee Nederlanders die in één klap ‘Bekende Nederlanders’ werden vanwege hun succes na deelname aan Elfstedentochten.

Hoe maak je van een nood een deugd. Dit is het levensmotto van Erik Hulzebosch, Hij wist ondanks vroegtijdig schoolverlaten een uitstekende carrière op te bouwen en ongekend talent aan te boren door onverwachte dingen te doen. Hulzebosch is geen ‘hokjesdenker'. Hij bemint het leven en omarmt alles wat op zijn pad komt. Negatief of positief: het is maar hoe je er zelf tegenaan kijkt. Zijn lijfspreuk 'Wat je doet, doe het vol overgave en plezier, met hart en ziel: dan is succes verzekerd!' straalt van hem én van het podium af en kan niet anders dan het publiek raken.

Elfstedentochtwinnaar van het jaar 1997 Henk Angenent is tegenwoordig paardenfokker. Hij vergelijkt de liefde voor de paarden en het fokken en trainen ervan met zijn competitiedrang en ambities in de schaatssport. Hij is geen dromer, maar een mens die hoge doelen aan zichzelf stelt. Een man met ruime ervaring in uiteenlopende 'takken van sport': de agrarische sector, het bedrijfsleven én de topsport. Een unieke combinatie, waar hij op geheel eigen wijze nuchter en tegelijkertijd geestdriftig over kan vertellen.

Dinsdag 23 januari 2018
Aanvang: 20.00 uur

Reserveren via www.vanberesteyn.nl of bij de theaterkassa, geopend van ma – vr van 13.00 – 16.30 uur en één uur voor aanvang van de voorstelling.

vanBeresteyn / Museumplein 5a  / 9640 AD Veendam /  www.vanberesteyn.nl