Agenda

Concert in kerstsfeer met Winkler Prins HarmonieDatum: 
zondag 17 december 2017 15:30

In de aanloop naar de kerstdagen organiseert de Winkler Prins Harmonie traditiegetrouw weer een concert in kerstsfeer. Op zondag 17 december  is het harmonieorkest van Muziekvereniging Oosterbroek (MVO) gastorkest.

Beide orkesten vierden dit jaar hun 40-jarig jubileum. Een aantal muzikanten uit de regio speelt bij beide orkesten. Enkele leden van MVO hebben in het verleden bij de WPH gespeeld. Het is niet de eerste keer dat de orkesten gezamenlijk optreden. Bij hun 25-jarig bestaan in het jaar 2002 hebben ze eveneens samen een kerstconcert ingevuld.

De orkesten verzorgen elk een deel van het programma. Voor de pauze speelt MVO, na de pauze de WPH. De titel ‘concert in kerstsfeer’ geeft al aan dat er niet uitsluitend kerstmuziek zal worden gespeeld. Tijdens de finale van het concert spelen de orkesten gezamenlijk, waardoor u kunt genieten van een orkest van ongeveer 80 muzikanten. Plaats van handeling is recreatieruimte Binnenwoel van de Winkler Prins aan de Raadsgildenlaan in Veendam.

De toegangsprijs is € 3, waarbij een kopje koffie of thee is inbegrepen. De zaal gaat om 15.00 uur open, waarna het concert om 15.30 uur begint.