Agenda

Bezoek Sinterklaas en pieten aan Wildervank



Datum: 
zaterdag 25 november 2017 12:45

 

20131123_Sinterklaasintocht_Wildervank_IMG_7389.JPG

Op zaterdag 25 november brengen Sinterklaas en zijn pieten ook weer een bezoek aan Wildervank.

Omstreeks 12.45 uur zal Sinterklaas met zijn pieten-gezelschap arriveren op de Bareveldstraat nabij de sluis. Waar een aantal boten klaarliggen voor vertrek door het Oosterdiep naar het winkelcentrum aan de Apollostraat.

De botenvloot vertrekt om 13.00 uur en vaart langs de Bareveldstraat, J. Kammingastraat, Raadhuisstraat en de Poststraat en meren aan tegenover Bloembinderij De Laatbloeier.

Onderweg wordt de muzikale omlijsting verzorgd door een dweilorkest van de Muziekvereniging Koningin Wilhelmina uit Delfzijl.

IMG_7518.JPG

Na het aanmeren loopt de stoet van de Postkade naar naar het podium op de parkeerplaats nabij de Supercoop. Omstreeks 14.00 uur zal de Sint welkom worden geheten door Dj Peter Prummel en door de voorzitter van Ondernemersvereniging Wildervank.

Vanaf 13.30 uur gaan de danspieten daar een optreden verzorgen. De kinderen krijgen ook ruimschoots de gelegenheid Sinterklaas een hand te geven, en kunnen zij tekeningen en kleurplaten aan Sinterklaas overhandigen.

Omstreeks 15.00 uur worden de kinderen, ouders en grootouders uitgenodigd door Sinterklaas om mee te gaan naar het grote sinterklaasfeest in het Margaretha Hardenberg Cultuurcentrum. Waar de kinderen ook weer een praatje met de hem kunnen aanknopen. Tevens gaat een dansgroep van sportschool Oxygym uit Veendam een optreden geven. Tijdens het feest worden de kinderen voorzien van een drankje. Na afloop krijgen ze bij de uitgang een traktatie alsmede een surprise mee naar huis van Sinterklaas. De afsluiting van het sinterklaasfeest is omstreeks 16.30 uur.

IMG_8774.JPG