Agenda

Circus Bossle



Datum: 
vrijdag 20 oktober 2017 17:00

 

Persfoto 02 (Circus Bossle) ©SenA Entertainment Group.jpg

Anderhalf uur durend spektakel van het hoogste niveau!

Het internationale Circus Bossle slaat hun tenten deze week op in Veendam en presenteert spetterende familieshow. Dus een ieder die houdt van spanning en sensatie, spectaculaire stunts en duizelingwekkende acts en natuurlijk grappen en grollen, mag deze kans niet laten liggen.

Nog steeds zijn de dieren de belangrijkste pijlers in de show. Vele oh’s en ah’s klinken er vanuit het publiek als de prachtige Friese hengsten de piste binnen komen draven. Naast de paarden zijn er pony’s, ezels en zelfs een dressuur met dwerggeitjes.

Naast de vele dieren spelen humor en acrobatiek een grote factor in de show. Vrolijke clowns zorgen voor lachsalvo’s in de tent. De charmante Miss Loreen laat zien dat naast het klassieke jongleren met de handen, het ook met de voeten kan. Natuurlijk heeft de show een spectaculair einde; Mister Vulcano speelt met vuur, eet vlammen en spuwt als een draak metershoge vuurfonteinen.

De voorstelling wordt gedeeltelijk begeleid door een eenmansorkest. Voor het andere deel is het moderne muziek die de acts ondersteunt. De ultramoderne lichtinstallatie en het gelikte decor maken de ambiance compleet.

De voorstelling duurt ruim anderhalf uur met een pauze van 15 minuten en is geschikt voor alle leeftijden. Kaarten zijn vanaf € 10,- verkrijgbaar aan de circuskassa op locatie. De circuskassa is iedere voorstellingsdag geopend van 11.00 tot 12.00 uur en vanaf één uur voor aanvang van iedere voorstelling. In vele winkels en scholen in de regio worden kortingsbonnen uitgedeeld.

De grote circustent komt op het manifestatieterrein Borgerswold aan de Fauna in Veendam. De voorstellingen zijn op woensdag 18 oktober om 15.00 uur, vrijdag 20 oktober om 17.00 uur, zaterdag 21 oktober om 15.00 uur en zondag 22 oktober de laatste voorstelling om 14.00 uur. Meer informatie?

Zie de website www.circus-bossle.nl en Facebook www.facebook.com/circusbossle