Vrijwilligers

Vacature Steunpunt Vrijwilligerswerk Veendam
Docent/begeleider Web in de WijkHet Steunpunt Vrijwilligerswerk Veendam zoekt voor Web in de Wijk Veendam vrijwilligers. Het gaat om de volgende vacatures:

Docent/begeleider:
De vrijwilliger is verantwoordelijk voor de begeleiding bij computercursussen, lesgeven en het samenstellen/schrijven van lesmateriaal. De doelgroep is volwassenen, vooral ouderen die nog geen computerervaring hebben. Heb jij ervaring met het lesgeven aan volwassen en ben je geduldig. Ben je in staat om informatie duidelijk uit te leggen en vaak te herhalen. Heb je basiskennis van Windows, dan is deze vacature iets voor jou! Een afgeronde opleiding is geen eis, maar een MBO – diploma is een pré.

Begeleider computeractiviteiten:
De vrijwilliger begeleidt bij computeractiviteiten en geeft ondersteuning bij comutercursussen in de wijk. Uitleg geven over Word, Excel en Outlook behoort ook tot de werkzaamheden. Heb jij basiskennis Windows en applicaties en beschik je over goede sociale vaardigheden? Ben jij geduldig, representatief en kun je goed uitleg geven? Dan is deze vacature iets voor jou! Een afgeronde opleiding is geen eis, maar een MBO – diploma is een pré.

Geïnteresseerd? Bel dan 0598 – 698119 voor meer informatie of stuur een e-mail naar vrijwilligerswerk@compaenveendam.nl.
Langskomen kan op dinsdag- en donderdagmiddag tussen 13.00 - 16.00 uur, Jan Salwaplein 3 in Veendam.
Meer vacatures op www.vrijwilligersgroningen.nl.