Agenda

Positief muziekfeest met Jonny & the Jazzuits



Datum: 
zondag 23 juli 2017 10:00

 

Grote kerk Wildervank verwelkomt positief muziekfeest
met Jonny & the Jazzuits

Altijd al een andere stijl muziek in de kerk willen horen? DAT KAN!

Op 23 juli verwelkomt de Grote kerk in Wildervank: Jonny and the Jazzuits. Tijdens een jazzkerkdienst wordt het hoorbare plezier van swing gecombineerd  met de bezieling van gospel en jazz. Dit kwartet onder leiding van Jonny Boston heeft zich deze muzikale smeltkroes helemaal eigen gemaakt met diverse optredens en een recente CD die genomineerd werd voor een Zilveren Duif Award.

De afgelopen jaren hebben Jonny & the Jazzuits op uiteenlopende plekken mensen kennis laten maken met hun aanstekelijke en inspirerende muziek; van festivals en poppodia tot aan de wandelgangen van het Michael W. Smith concert in Ahoy. Het handelsmerk van Jonny Boston (tenor sax & vocals) is om mensen zo direct mogelijk aan te spreken met een positieve boodschap.

Jazzuits1.jpg 

De reacties op de groep (met toetsenist Mark van der Feen, bassist Maurits den Hollander en drummer Tom Nieuwenhuijse) zijn onverdeeld positief. Met groot enthousiasme en ruime ervaring heeft het viertal in korte tijd een reeks optredens gegeven op jazz festivals, cafés en kerken. Of het nu de waardering voor het vakmanschap is of de inspiratie die het publiek bij elk optreden enthousiast maakt; Jonny & the Jazzuits maken indruk.

Op 23 juli kunt u dit vanaf 10:00 uur beleven in de Grote kerk van Wildervank, Raadhuisstraat 8.
De toegang is gratis en u bent van harte welkom.
Na de dienst is er gelegenheid koffie te drinken.


Websites: