Agenda

Bijeenkomst wijk SorghvlietDatum: 
zaterdag 24 juni 2017 13:00 tot 17:00

 

wijk Sorghvliet poster.gif

In Sorghvliet wordt vanaf 19 juni huis aan huis een enquête verspreid. Het wijkteam inventariseert wensen en ideeën van inwoners om van Sorghvliet  een nog mooiere, leefbaardere wijk te maken. Op zaterdagmiddag 24 juni staan leden van het wijkteam inwoners te woord en kunnen de enquête formulieren ingevuld en ingeleverd worden tussen 13.00 en 17.00 uur op de parkeerplaats van de Apotheek aan het Skagerak.

Het wijkteam is een platform van diverse organisaties. Naast beheerteams (bewonersorganisaties) zijn dat de gemeente, politie, Acantus, Compaen, zorginstellingen, scholen, wijkvereniging Sorghvliet en het buurthuis Het Scheepskwartier.

In de enquête wordt gevraagd hoe het wonen in de wijk wordt gewaardeerd en wat er nog verbeterd kan worden. Het wijkteam vraagt onder andere naar de veiligheid, het spelen, het verkeer, de voorzieningen, activiteiten, milieu en sfeer. Er wordt niet alleen gevraagd naar hoe men het wonen beleefd maar ook wat inwoners zelf willen en kunnen bijdragen.

De Wildervanksterpaardentram staat zaterdagmiddag klaar om een gratis ritje door de wijk Sorghvliet te maken. Dit is mogelijk gemaakt door de wijk- en buurt beheerteams.