Agenda

Activiteiten De Wilde Engel



Datum: 
vrijdag 26 mei 2017 14:00 tot zondag 4 juni 2017 15:00

 

Edelstenencentrum De Wilde Engel is het weekend van 3 en 4 juni weer geopend. Er is wederom een mooie steen in de aanbieding: Labradoriet. Deze geeft bescherming tegen binnenkomende energieën. Bent u gevoelig voor andermans energie of voor een overdaad aan energieën om u heen, dan is deze steen wellicht iets voor u. Op 3 en 4 juni kunt u Labradoriet voor 15,00 euro per kilo kopen.

Zaterdag 3 juni van 10.00-12.30 uur wordt een workshop ´Inktschilderen´ aangeboden. Met penseel of kwast gaat u met inkt op verschillende soorten papier uw eigen ´dans´ maken. Meerdere technieken komen aan bod. Deze cursus is heel geschikt om ook met kinderen te doen.

Zondag 4 juni geven Sandra en André Wierenga van Huis Wierenga respectievelijk healingen en spirituele consulten. Van 14.00-15.00 uur geeft André een lezing over spirituele astrologie. Daarnaast biedt Frea  proefsessies ´Access bars´ aan. Hierbij worden 32 punten op het hoofd, die in verbinding staan met allerlei thema´s in je leven, zacht aangeraakt. Zo kunnen veranderingen op gang gebracht kan worden. Daarnaast is het een heerlijke ontspannende ervaring. Voor meer info en kosten kijk op www.dewildeengel.nl of op Facebook 'De Wilde Engel'.