Agenda

Themamiddag en ontmoeting voor mantelzorgers



Datum: 
donderdag 13 april 2017 14:00 tot 16:00

 

Donderdag 13 april is er weer de mogelijkheid voor mantelzorgers om elkaar te ontmoeten! Voor deze middag is het thema “Bibliotheek Veendam”, met gastspreker Zora Soldo van de bibliotheek. Zora Soldo komt vertellen over de diensten van de bibliotheek en over hoe de mantelzorgers hier gebruik van kunnen maken.

Zorgt u langdurig voor iemand anders? En wilt u wel eens praten met iemand die dat ook doet? Of wilt u graag meer informatie over mantelzorgondersteuning en heeft u interesse in bovenstaande thema? Dan bent van harte welkom op donderdag 13 april van 14.00 – 16.00 uur in bij Compaen, Jan Salwaplein 3 in Veendam.

De ontmoeting/themabijeenkomsten zijn er zodat mantelzorgers elkaar kunnen ontmoeten, ervaringen kunnen uit wisselen en er een ruimte is voor vragen en informatie. De ontmoeting/themabijeenkomsten worden georganiseerd vanuit het Steunpunt Mantelzorg Compaen Veendam.

U kunt zich aanmelden via e-mail of te bellen met Sjeni Mustafa van het steunpunt, tel. 0598–698119 / smustafa@compaenveendam.nl 

Heeft u nog vragen of wilt u andere informatie over mantelzorg en mantelzorgondersteuning, neemt dan gerust contact op met het steunpunt.