Agenda

Koopavondoptreden foyer vanBeresteyn met
Alex Staal, Laurens Schreuder en Jan Bloem



Datum: 
donderdag 2 maart 2017 20:00 tot 21:30

 

20170224_vanBeresteyn_mrt 2 koopavond Alex Staal.jpg

Voorjaar 2017 en dus beginnen de Koopavondoptredens weer! De eerste avond staan drie muzikale mensen op het podium; een pianist, een zanger en een trekzakspeler.

Alex Staal, een eigenzinnige pianist met een geheel eigen prachtige stijl, maar daarnaast ook een begeleider die zich helemaal geeft voor de solist.

Laurens Schreuder, met zijn warme bariton een van de mooiste vertolkers van het Groninger lied, in het bijzonder het repertoire van Ede Staal.

Jan Bloem is een landelijk en internationaal bekende vechtsportspecialist, hij is coach bij politieopleidingen en als onderzoeker verbonden aan het UMCG. Donderdagavond zien we een heel andere kant van hem, namelijk zijn muzikale! Hij speelt dan op een wel heel bijzonder instrument “de trekzak”. Uiterlijk een kleine accordeon, is het bespelen en de klank van dit instrument totaal anders. Samen zullen deze drie musici u een verrassende muzikale avond bezorgen.

De vrijwilligers van de website parkstadveendam.nl gaan deze muziekavond een test live-uitzending doen via het internet. 

Donderdag 2 maart 2017
Aanvang 20.00 uur
Foyer van Cultuurcentrum vanBeresteyn in Veendam.
Toegang is gratis