Agenda

Activiteiten voorjaarsvakantie zwembad Tropiqua



Datum: 
maandag 20 februari 2017 14:00 tot vrijdag 24 februari 2017 21:30

 

VOORJAARSVAKANTIE voor website.jpg

Je hoeft je niet te vervelen in de voorjaarsvakantie!  In zwembad Tropiqua worden  in de voorjaarsvakantie diverse activiteiten georganiseerd. De activiteiten lopen uiteen van zwemmen, spelletjes, lopen over water en een carnavalsdisco. De gehele week ligt er een opblaasbaar speeltoestel in het water.

Activiteiten 
Wil jij leuke dingen doen in de vakantie? Op maandag 20 februari komt er een ballonnen artiest, leuk voor de kleinsten. Op dinsdag de 21 februari kun je  proberen om over het water te lopen en op woensdag worden allerlei spelletjes georganiseerd. Zwemclub Bubble geeft op donderdag  23 februari een zwemclinic en daarnaast kun je kennismaken met de waterpolo sport.

Vrijdag 24 februari kun je  persluchtduiken, onder leiding van duikvereniging VG Diving. Let wel, alleen voor 12 jaar en ouder. Wil je meedoen, geef je dan vooraf op bij zwembad Tropiqua. Opgeven kan nog tot de dag zelf.

Tot slot sluiten we af met een spetterende caranavalsdisco op vrijdagavond vanaf 18.30 uur.

Meer informatie
Voor alle activiteiten heb je alleen een geldig entreekaartje van het zwembad nodig. Kijk voor meer informatie en het volledige programma op www.tropiqua.nl of op Facebook.